Actualitate

(Foto & Video) EXCLUSIV: Cum arată locul împodobit, în premieră, de Consiliul Județean, pentru sărbătorile de iarnă

Un tărâm de poveste! Așa arată Grădina Publică a Centrului Muzeal I.C. Brătianu, locul care anul acesta va găzdui, în premieră, un târg de Crăciun. Spațiul a fost decorat festiv, iar pe 1 Decembrie va fi redat buzoienilor.

După ce, în această toamnă, a fost amenajată cu spațiu verde, arbuști ornamentali și băncuțe comode, acum curtea interioară a fostului spital Brătianu cu adevărat strălucește. Mii de luminițe împodobesc aleile, în timp ce figurinele colorate, renii și urșii polari, conturează tabloul perfect din care nu lipsește nici bradul împodobit în culorile Crăciunului.

Mai multe căsuțe din lemn, decorate cu ghirlande, așteaptă să fie deschise pentru a aduce iubitorilor de tradiție produse specifice sărbătorilor de iarnă.

De departe, atracția locului o reprezintă căsuța lui Moș Crăciun, unde copiii pot lăsa scrisori cu dorințele lor și pot face poze într-un decor de poveste.

Târgul de Crăciun, organizat de Consiliul Județean, la Centrul Muzeal I.C. Brătianu se va deschide pe 1 decembrie, la ora 17.00 când buzoienii sunt invitați să participe la momentul aprinderii iluminatului festiv.

”𝑷𝒓𝒐𝒈𝒓𝒂𝒎𝒖𝒍 𝑻𝒂𝒓𝒈𝒖𝒍𝒖𝒊 𝒅𝒆 𝑪𝒓𝒂𝒄𝒊𝒖𝒏 𝒅𝒆 𝒍𝒂 𝑪𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖𝒍 𝑴𝒖𝒛𝒆𝒂𝒍 𝑰.𝑪. 𝑩𝒓𝒂𝒕𝒊𝒂𝒏𝒖 va fi 01-23 decembrie, orele 14.00-19.00. De asemenea, pe 21 𝒅𝒆𝒄𝒆𝒎𝒃𝒓𝒊𝒆 vă așteptăm la un concert de colinde Cornelia și Lupu Rednic, întâlnirea cu Moș Crăciun, cadouri pentru toți copiii. Intrarea la concertul de colinde este liberă și nu sa fac rezervări”, anunță reprezentanții Consiliului Județean Buzău.