Actualitate

(FOTO & VIDEO) Momente speciale pe holurile Spitalului Județean. Aici au ajuns colindătorii și chiar Moș Crăciun

Doar câteva zie au mai rămas până la Crăciun, sărbătoarea mult așteptată de copii și adulți, deopotrivă. Între timp, magia sărbătorii se simte deja atât pe străzi, cât și în magazine sau casele buzoienilor. Apropierea Crăciunului a adus clipe de bucurie și copiilor internați în saloanele Spitalului Județean.

În mijlocul lor s-a aflat astăzi chiar Moș Crăciun care le-a împărțit daruri celor mici.

“În fiecare an, spiritul Sărbătorilor de iarnă trezeşte în sufletul oamenilor bucurie, bunătate, speranță. Astăzi, a fost o zi specială pentru copiii internaţi în secțiile de Pediatrie și Chirurgie Pediatrică a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, dar şi pentru micuţii aflaţi sub tratament şi observaţie în celelalte secţii ale unităţii. Ajutat de președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, Moș Crăciun a venit cu daruri la copiii internați în spital. Peste 200 de pachete au fost aduse micuților aflați pe patul de spital, în pragul Sărbătorilor de Iarnă”,transmite Adriana Bunilă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Buzău.

Pentru ca atmosfera de sărbătoare să fie completă, pe holurile de la UPU și-au făcut apariția și colindătorii.

“Atmosfera de sărbătoare a fost întreținută de corul vocal Happy Kids, coordonat de prof. Oana Dobre, de părintele Iulian Raicovici, preotul spitalului care, alături de preotul Constantin Neagu și colindătorii de la Baza Aeriană Boboc, au susținut un miniconcert de colinde.”