Actualitate

[FOTO & VIDEO] Stradă închisă, în centrul Buzăului. Au început lucrările de asfaltare

Au început lucrările de asfaltare și resistematizare pe străzile din centrul municipiului. De miercuri dimineață, muncitorii și-au făcut apariția pe șantier. Au programate, zilele acestea, lucrări de asfaltare pe strada Independenței, așa că circulația este interzisă temporar pe această arteră, pe tronsonul delimitat de străzile Ostrovului și G.E. Palade.

La orele prânzului, pe străzile din jurul pieței, circulația se desfășura cu dificultate, ținând cont de restricțiile din zonă, de afluxul de pietoni dar și de numărul mare al vehiculelor sau al mașinilor care aduc marfă.

Lucrările ar urma să se desfășoare în următoarele 11 zile. În această perioadă, vor fi în vigoare o serie de restricții de circulație:

-strada Independenței ( tronsonul delimitat de străzile Ostrovului și G.E. Palade) se va închide circulației autovehiculelor;

-accesul  autovehiculelor pe strada Constantin Giurescu ( fostă Tunel) dinspre strada Ostrovului va fi interzis cu excepția riveranilor. Circulația autovehiculelor riveranilor se va desfășura în dublu sens;

-circulația autovehiculelor pe strada Păcii ( tronsonul delimitat de străzile Independenței și Crizantemelor) se va desfășura în dublu sens.