Actualitate

Un limitator de viteză, motiv de neliniște. „E risc de accidente!”

Un limitator de viteză montat în urmă cu câteva zile pe strada Victoriei îi nemulțumește pe locuitorii din zonă. Oamenii spun că, din cauză că limitatorul nu este montat din bordură în bordură, șoferii încearcă să îl ocolească, ajungând astfel cu mașinile pe spațiul destinat locurilor de parcare.

Oamenii se tem că din cauza vitezei excesive pot avea loc accidente, șoferii putând oricând să ajungă cu mașinile pe trotuar. Unul dintre locatari a făcut o sesizare în acest sens pe Buzău City Report și așteaptă un răspuns din partea primarului.

Pentru a vedea mai exact cum se circulă pe strada Victoriei după montarea limitatorului, reporterii Șansa News au mers la fața locului. Iată cum i-am imortalizat pe șoferi: unii încetinesc, alții… ocolesc, exact cum spun și locuitorii din zonă.

Totuși, potrivit poliției, limitatorul este montat legal, iar marcajul discontinuu oferă posibilitatea efectuării manevrei de depășire. Când locurile de parcare sunt ocupate este imposibil ca mașinile să ajungă pe trotuar.