Actualitate SPORT

(FOTO) Voleibalistele de la CSS Buzău, premiate pentru performanță

Sursa foto frvolei.eu

S-au antrenat ore în șir, au luptat și au crezut în talentul și forțele lor. Acum, tinerele voleibaliste au fost răsplătite.

Echipa de minivolei feminin a Clubului Sportiv Școlar Buzău, campioană națională în urma turneului încheiat recent, a fost premiată de Consiliul Județean. Pe ordinea de zi a ședinței de astăzi s-a aflat un proiect de hotărâre care prevedea premierea sportivelor și a antrenorilor lor, pentru rezultatul remarcabil obținut. Astfel, fiecare dintre cele 11 sportive, dar și cele două antrenoare au fost premiate cu câte 500 de lei și diplome de excelență.

“Sunt copii minunați, copii olimpici, copii care au burse de merit la școală. Premierea contează foarte mult pentru ei, le dați un stimulent să lupte mai departe”, spun antrenoarele echipei CSS Buzău.

CSS Buzău a obținut locul I la turneul disputat la Craiova. În finală, buzoiencele au învins, cu scorul de 3-2 pe CSV Craiova.

Echipa de minivolei feminin a CSS Buzău este la al III-lea titlu de campioană a României. Primele două titluri au fost obținute în perioada 2007-2008.       

Autorul știrilor

Elena Petre

1 Comentariu

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • Bună ziua! Doresc să clarific povestea acestei echipe de minivolei de la CSS BUZĂU. Această echipă are o SINGURĂ antrenoare: ALINA BĂLAN.
    Cealaltă antrenoare, Dana Dobrin, a părăsit această echipă acum 6 luni ,, fără nici un regret” spunea dânsa.
    Cineva s-a folosit de ea să-i știrbească munca și performanța ALINEI BĂLAN.
    Această performanță este a ALINEI BĂLAN și a echipei ei : cele mici, minivolei și speranțe.
    Pe filmările meciurilor disputate se vede o singură antrenoare: ALINA BĂLAN. Iubiți adevărul!