Actualitate

(FOTO&VIDEO) 4 morți într-un accident produs pe DN2. Mașină înmatriculată în Buzău, implicată în accident

Sursa foto IPJ Ialomița

UPDATE: Potrivit primelor date, accidentul de la Sinești s-a produs pe o porțiune de drum amenajată după sistemul 2 plus 1 alternativ, cu două sensuri Urziceni-București, adică un sistem menit să fluidizeze traficul și să reducă numărul accidentelor rutiere. Statisticile au arătat că un asemenea sistem dă roade, în zonă numărul accidentelor fiind în scădere. Până astăzi, însă, când trei mașini s-au ciocnit violent. 9 persoane, din toate cele 3 autoturisme, au fost rănite. Într-una dintre mașini erau 5 persoane, în a doua un adult și un copil, iar în cealaltă alți 2 adulți. Patru dintre aceste persoane și-au pierdut viața, alte 5 fiind transportate la spitale din Urziceni și Capitală, cu diverse traumatisme.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un groaznic accident de circulație, în urma căruia 4 oameni au murit, iar 5 au fost răniți, a fost înregistrat astăzi pe DN2 E85 în județul Ialomița, la Sinești.


Trei autoturisme au fost implicate în accident, unul dintre ele, un Logan, fiind din Buzău, unul din Ialomița și celălalt din Dâmbovița, iar dat fiind numărul mare de victime, la nivelul ISU Ialomița a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

” Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul județului Ialomița a fost activat Planul Roșu de Intervenție . La locul evenimentului s-au deplasat de urgență patru echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, în sprijin trei echipaje ale SAJ Ialomița. În sprijin acționează și ISU București-Ilfov cu 3 ambulanțe SMURD, dintre care una cu medic ”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.


4 persoane, toți adulți, au murit în urma accidentului, iar alte 5 persoane, printre care și 1 copil, au fost răniți.
Minorul a fost dus de ambulanță la Spitalul Grigore Alexandrescu din București, iar 2 persoane au fost duse de ambulanțe la spitalul din Urziceni. Alte 2 persoane au fost transportate la un spital din Capitală.

Deocamdată nu se cunosc informații privind numărul persoanelor din mașina înmatriculată în Buzău și nici despre starea acestora.

Vom reveni!