Actualitate

(FOTO&VIDEO) E vineri, zi de lucrări pe centura Buzăului!

Traficul de tranzit, preluat aproape integral de centura ocolitoare a Buzăului, după ce bulevardul Unirii s-a transformat în șantier, este serios afectat de ideea unor echipe de muncitori de a programa lucrările de peticire a șoselei. Astăzi, în jurul orei 14,00, când valorile de trafic începuseră să crească, muncitorii țineau zona sub observație, din motive doar de ei știute, după ce pe câte una dintre benzile de circulație de pe fiecare sens, decopertată pe alocuri, fuseseră așezați stâlpi delimitatori de semnalizare. Situația seamănă a sfidare la adresa șoferilor, în condițiile în care ea se repetă. Vinerea trecută, aceeași situație a condus la blocaje pe sensul de mers către Moldova.

Ca urmare a restricționării traficului, cu elemente de semnalizare, pe ambele sensuri, coloane de mașini s-au format atât în zona fabricii de bere, cât și în zona rondului de la Dedeman.

Și zilele trecute postările din mediul online atenționau șoferii să aleagă alte rute, deoarece lucrările care se efectuează în zonă ridică mari probleme participanților la trafic. Astăzi, lucrările au început de dimineață, și tot de la primele ore s-a instalat și aglomerația, astfel povestea repetându-se. Societatea Urbis Serv este cea care execută lucrările de asfaltare.