Actualitate

(FOTO&VIDEO) Festivalul MOTO PARTY ÎN NATURĂ, un adevărat succes! Cu ce au uimit motocicliștii

Magia pe care o creează un festival de muzică este cea mai puternică formă de apropiere și empatie față de public. Este ceea ce au reușit pasionații de motoare pe două roți, care în week-end au creat magie, împrietenindu-se cu oamenii și făcând spectacol.

„Moto Party în natură”, aflat la prima ediție, a reușit să strângă sute de oameni în fiecare seară, având o atmosferă asemănătoare festivalurilor cunoscute de la noi. A fost un eveniment ce a împletit pasiunea pentru motoare, muzică și arte, cu muzicieni și DJ, ținute de festival moto, street food și momente instagramabile la tot pasul.


Vineri a fost prima zi, sau ziua de acomodare, în care s-au montat corturi și s-a destins atmosfera, care până spre final a devenit incendiară, pe fondul muzicii live.

Motociclete care mai de care mai puternice și lustruite au fost îndelung admirate și fotografiate. O surpriză a venit la un cunoscut pasionat de adrenalină. Francois-Xavier D’Holander, francezul care a transformat bradul din Piața Dacia în apă tonică, le-a oferit celor de la „Sfinți și Păcătoși” bere cu etichetă personalizată.

Momentele unice s-au derulat unul după celălalt, de la plimbări cu motocicleta, la experimentat statul pe o roată pe simulatorul moto, dar cireașa de pe tort a fost momentul în care cei de la „Sfinți și Păcătoși” s-au urcat pe scenă și au cântat propriul imn, spre deliciul publicului. „Razna pe motor” s-a auzit la Rătești sâmbătă seara.

Statul pe o roată în condiții de siguranță a devenit acum posibil cu ajutorul simulatorului, unde cei care nu dețin o motocicletă pot simți în sfârșit fiorii produși de adrenalina momentului.

Cei care au cântat și au întreținut atmosfera pe durata celor trei zile au fost Dan Manciulea, Trupa POPA S BAND, Trupa Vandaal, Trupa Shaz, Trupa Hangar 6, Nicu Zota și Dănut Drăgan.