Actualitate

(FOTO&VIDEO) Furnicar în jurul Pieței Centrale! A început „tradiționala” aglomerație de sărbători

Se anunță încă o zi aglomerată în magazine și piețe pentru cei care nu au reușit sau au uitat să cumpere tot ce doreau pentru masa de sărbători. Unii caută mâncare, alții decorațiuni și cadouri pentru cei dragi. Piețele, supermarketurile și mall-urile au fost pline de oameni încă de la primele ore ale dimineții.

Pentru șoferi, situația este ceva mai complicată, iar răbdarea este cheia. Pentru că, așa cum era de așteptat, apropierea sărbătorilor a venit la pachet și cu ”tradiționala” aglomerație din trafic. Unul dintre punctele critice ale Buzăului este intersecția dintre strada Ion Băieșu cu Tudor Vladimirescu. Aici, șoferii așteaptă culoarea verde a semaforului de cel puțin două ori până să reușească să pătrundă în intersecție.

Un alt punct critic este intersecția dintre Aleea Trandafirilor și strada Independenței, unde conducătorii auto stau până la 12 minute, așteptând de câte 3 ori la semafor, iar coada de mașini se întinde până pe strada Ostrovului.

Iar dacă buzoienii aleg să-și facă unele cumpărături la Piața Centrală trebuie să se înarmeze din nou cu răbdare pentru că locuri de parcare disponibile nu sunt. Toate intrările spre piață sunt blocate.

Nici pe Bulevardul Unirii nu este mai bine, iar timpii de așteptare la semafoare sunt infernali. Practic, al treilea punct critic, tot în apropierea Pieței Centrale, este în față la Mc Donald’s.

Etichete