Actualitate

(FOTO&VIDEO) Imagini șocante pe DN2. Un TIR s-a răsturnat, scurgeri importante de combustibil pe șosea

Sursa foto DRDP Buzău

UPDATE: Ambii șoferi au fost transportați la spital, după accident, pentru îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili exact cum s-a produs accidentul și a cui a fost vina.

“Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între două camioane de mare tonaj, conduse dinspre Vrancea către Buzău, de către un șofer de 63 de ani, din Ialomița și unul de 41 de ani, din Suceava.

Accidentul s-a soldat cu rănirea celor doi șoferi, care au fost preluați de ambulanță și transportați la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.”

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un accident extrem de grav s-a înregistrat, vineri seară, pe DN2E85, la intersecția cu drumul spre Racovițeni. Două camioane s-au ciocnit, iar ceea ce a urmat arată că a fost un impact extrem de puternic. Un TIR s-a răsturnat pe șosea, iar combustibilul se scurge pe carosabil. La fața locului sunt echipaje de pompieri și polițiști. Traficul a fost oprit.

Cei doi șoferi au fost răniți ușor, fiind evaluați medical la fața locului. Pompierii sunt prezenți pe DN2 pentru asigurarea de măsuri PSI. Din rezervorul unui camion sunt scurgeri mari de combustibil pe șosea.

Cum traficul a fost blocat pe DN2, s-au format cozi de mașini pe kilometri buni.

Foto Fb/ Infotrafic Buzau
Etichete