Actualitate

(Video) Generația de excepție a Hasdeului, în ziua absolvirii

”Sunteți o generație de excepție!” sunt cuvintele adresate elevilor care astăzi au absolvit clasa a-XII-a la Colegiul Bogdan Petriceicu Hasdeu. După patru ani de muncă, încă o generație a ajuns în ziua absolvirii, în ziua pe care au trăit-o intens, cu lacrimi de bucurie, cu tristețe la gândul că trebuie să se despartă de colegi dar cu speranță că drumul pe care îl vor urma de azi înainte le va aduce și mai multe reușite. Liceul i-a transformat din copii în tineri de succes, capabili să facă, mai departe, alegerile potrivite pentru viața de adult.  

”Este momentul să treceți într-o altă etapă. A sosit ziua în care, în puține clipe, veți primi brevetul de pilot pentru propriul zbor. Să fie unul lin și frumos vă doresc!”, le-a transmis absolvenților directorul Virginia Mândruță Tănăsescu.

Ziua absolvirii va rămâne cu siguranță în memoria tuturor liceenilor, iar acest mesaj a fost transmis și de profesorul Luminița Enescu, unul dintre diriginții care astăzi și-a luat rămas bun de la încă o generație de tineri.

S- a râs, s-a plâns și s-a intonat imnul Hasdeului.  Și, într-un glas, s-a depus jurământul hasdeiean, pentru ca la final elevii claselor a XII-a sa fie declarați absolvenți.

După aproape două ore de emoții trăite la cote maxime, absolvenții au mărturisit că liceul a fost cea mai frumoasă perioadă din viața lor, iar Hasdeul a fost cea mai bună alegere pe care o puteau face la finalul clasei a VIII-a.

Etichete