Actualitate

Se anunță lucrări într-una dintre cele mai aglomerate intersecții din municipiu. Cât timp vor fi prezenți muncitorii în zonă

“Referitor la obiectivul de investiții : ,,Sistem inteligent de trafic management și monitorizare bazat pe soluții inovative de eficientizare și reducere a poluării  în Municipiul Buzău”, Primăria Municipiului Buzău aduce la cunoștință participanților la traficul rutier și pietonal executarea lucrărilor de realizare a canalizațiilor subterane în intersecția Bd. Unirii – Bd. Mareșal Alexandru Averescu – Bd. 1 Decembrie 1918.

Se vor realiza lucrări de traversare (șanț deschis) și refacere cu covor asfaltic în zona intersecției menționate în perioada 11.07.2023 – 17.07.2023, atât pe timp de zi cât și în timpul nopții, circulația autovehiculelor desfășurându-se conform semnalizărilor rutiere temporare, specifice executării acestor lucrări.

Programul poate suferi modificări, în funcțiile de condițiile meteo. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, anunță Primăria Buzău.

Etichete