Actualitate

(FOTO&VIDEO) Pregătiri intense pentru Târgul de Crăciun din Parcul Crâng. Ce e nou anul acesta

În Parcul Crâng a început montarea a 31 de căsuțe, care se vor afla în acest an în prim-planul Târgului de Crăciun. Acesta se mută în parc, deoarece centrul orașului se află în reabilitare și nu mai poate găzdui Târgul de Crăciun.

În căsuțe, artizani și mici întreprinzători locali vor avea la vânzare dulciuri și vin fiert, pregătite după rețete moștenite de la bunici, fructe de sezon și produse hand-made pentru sărbătorile de iarnă, ca globuri personalizate, beteală și alte ornamente specifice acestei perioade a anului. Va fi o gamă largă de produse, iar vizitatorii Târgului de Crăciun vor putea alege cadouri inspirate pentru cei dragi, în ton cu atmosfera.

În afara căsuțelor vor fi și 12 rulote cu produse alimentare, dar la nici una dintre ele nu se vor vinde produse fast-food.

În plus, vor fi spaţii special amenajate pentru copii, dedicate activităţilor şi jocurilor interactive, care se vor derula pe tot parcursul târgului, iar Căsuţa lui Moş Crăciun promite să creeze o atmosferă de basm. Aici, copiii vor fi întâmpinaţi de spiriduşi și vor putea sta de vorbă cu Moş Crăciun, cu care pot face și poze. Moș Crăciun îi va aștepta pe cei mici în fiecare week-end, după deschidere, între 17.30 și 19.30.

La fel ca în anii trecuți, și acum buzoienii vor avea parte de concerte, atât sâmbăta, cât și duminica. O noutate propusă în acest an de autorități constă spectacolele pentru copii, care vor avea loc în fiecare vineri seara.

Târgul de Crăciun din Parcul Crâng se va deschide pe 1 Decembrie, atunci când se va aprinde și iluminatul festiv în tot orașul.