Actualitate

(FOTO&VIDEO) S-a deschis „Ludoteca din grădină”!

Jocuri, ateliere creative șI o mulțime de activități care mai de care mai interesante. Asta îi așteaptă pe copiii din Buzău. Până la sfârșitul lunii, ei sunt așteptați la Muzeul Județean, unde s-a deschis ”Ludoteca din grădină”. Este vorba despre un proiect al Bibliotecii Județene, derulat de mai mulți ani, care acum are Muzeul, dar și Teatrul George Ciprian ca parteneri.

Azi, chiar dacă nu a fost soare, grădina muzeului a răsunat de voioșia copiilor, care au venit în număr mare să participe la activitățile de vacanță.

Ludoteca din grădină e deschisă în fiecare zi de luni până vineri între orele 9.00 – 13.00. Iar pe copii îi așteaptă multe surprize, astfel încât timpul pe care-l vor petrece la Muzeul Județean Buzău să fie plin de bucurii și culoare, stimulându-le creativitatea, socializând sau învățând lucruri noi și interesante.

Accesul la activitățile organizate în curtea interioară a Muzeului Județean, precum și la jocurile interactive din sala dedicată primului globe-trotter român, Dumitru Dan, sunt gratuite. Singura condiție este ca participanții să fie înscriși la bibliotecă, dovada fiind permisul.

 Biblioteca Județeană derulează proiectul „Ludoteca din grădină” încă din 2011.