Actualitate

Cauți un job? Vezi ofertele zilei disponibile la Buzău

Un număr de 39.451 de locuri de muncă sunt disponibile la nivel naţional în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante.

Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: lucrător comercial, muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptuşeli zidărie, plăci mozaic, faianţă, gresie, parchet, muncitor necalificat la asamblarea şi montarea pieselor, manipulant mărfuri, muncitor necalificat în industria confecţiilor, muncitor necalificat la spargerea şi tăierea materialelor de construcţii, lăcătuş mecanic, vânzător, conducător auto transport rutier de mărfuri, confecţioner-asamblor articole din textile.

Pe site-ul AJOFM Buzău este postată astăzi o ofertă bogată a locurilor de muncă. Printre posturile vacante sunt locuri pentru bucătari, mecanici și electricieni.

În plus, cu oferte actualizate vine și Anunțul Buzoian, cu joburi pentru instalatori, muncitori, personal auxiliar curățenie, etc.