Actualitate

(FOTO&VIDEO)Stradă din Buzău, pericol public! Este aproape imposibil să ocolești gropile


Gropile din România au devenit un subiect intens discutat, mai ales după ce acestea ajung în mediul online și devin virale pe TikTok, oamenii taxând dur starea șoselelor.

O astfel de groapă, mare „cât o zi de post”, le dă bătăi de cap șoferilor care tranzitează strada Gârlași din municipiul Buzău. Un șofer a postat recent sesizări în social-media, după ce, din greșeală, a dat cu roata în groapă. Și nu a fost singurul.

„Buna ziua! Pe strada Gârlași la nr. 24 este o groapă adâncă unde îți încape roata cu totul. Rog reparație urgentă!”, a postat un buzoian pe site-ul Buzău City Report.

Sesizarea nu este singura de acest fel, astfel că pe stradă sunt nenumărate gropi care constituie un adevărat pericol.

„Buna ziua d le Primar! Locuiesc in Broșteni, str Garlasi nr 11-B.In fata casei mele se afla centrala termica PT6. Din cauza dezafectarii tevilor de caldura, din pamant de acum câțiva ani, s-a surpat asfaltul si sunt gauri mari in fata curtii mele. In zona lucreaza firma Troia si asfalteaza trotuarele. Rugamintea mea este, cum as putea asfalta trotuarul din fata casei, cat si in dreprul centralei termice deoarece, este plin de buruieni si gunoaie,iar in boschetii din spatele centralei si-au facut culcus oamenii strazii. V-as fi recunoscatoare daca se vor lua masuri, mulțumesc anticipat!”, a scris un alt buzoian pe același site.

Oamenii cer asfaltarea urgentă a străzii Gârlași și acoperirea gropilor care le pot distruge mașinile.

Cu siguranță, mulți dintre noi ne-am obișnuit, deja, cu gropile ce apar peste noapte, dar pentru turiștii străini ce ajung la noi în țară aceste probleme de infrastructură rutieră sunt de neconceput.