Actualitate

Funcția de manager al Spitalului Județean, scoasă la concurs. Și un alt spital mare din județ își caută director

Concurs pentru ocuparea cu acte în regulă a postului de manager pentru două spitale importante din județul Buzău. Ministerul Sănătății organizează în această perioadă concurs atât pentru conducerea Spitalului Județean  Buzău, cât și pentru Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca.

În ceea ce privește cel mai mare spital din județ, Spitalul Județean, cei interesați să ocupe funcția de manager își pot depune dosarele până pe data de 6 septembrie, inclusiv. După evaluarea dosarelor, va urma etapa susținerii și evaluării proiectului de management, pe 21 septembrie.

Funcția de  manager al Spitalului Județean Buzău este ocupată din 2014 de Claudiu Damian. Mandatul de 3 ani la vârful spitalului, pe care l-a obținut în urma unui concurs desfășurat la finele anului 2017, a expirat, astfel că acum Ministerul Sănătății organizează un nou concurs pentru funcția de manager. Potrivit unor surse, actualul manager se va înscrie la concursul din perioada următoare pentru a continua activitatea la vârful Spitalului Județean.

Concurs pentru ocuparea funcției de manager se organizează și la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca. În acest caz, termenul limită de depunere a dosarelor va fi 20 august, în timp ce etapa de susținere publică și de evaluare a proiectului de management va avea loc pe 3 septembrie. Spitalul Săpoca este condus cu delegație, din primăvara anului trecut, de Gabriela Pârâu.