POLITICĂ

GABRIEL AVRĂMESCU, CEL MAI MATINAL DINTRE POLITICIENI: ”Avem în față o zi istorică”. Pentru ce a votat liderul liberalilor buzoieni (VIDEO)

Gabriel Avrămescu, candidat al Partidului Național Liberal la Camera Deputaților, lider al liberalilor buzoieni, a  fost unul dintre cei mai matinali politicieni din județ, mergând la vot încă de la primele ore ale dimineții. Avrămescu a venit alături de soția sa pentru a vota, exprimându-și dreptul constituțional la una dintre secțiile amenajate la Liceul Tehnologic Grigore Moisil din municipiu.

După ce a pus ștampila pe buletinul de vot, Gabriel Avrămescu i-a îndemnat pe buzoieni să meargă la vot fără teamă pentru că circuitele epidemiologice în contextul pandemiei de coronavirus sunt respectate și nu sunt riscuri de contaminare:

” Am votat în condiții de siguranță, pentru că sunt circuite epidemiologice făcute în mod corect, votul se desfășoară în conditii foarte bune din punct de vedere sanitar, nu sunt probleme,  i-aș îndemmna pe toți românii să meargă la vot. Avem o zi istorică în față,  avem șansa de a nu mai face greșeala de acum 4 ani când mare parte a rămas acasă  și după aceea ne-am trezit cu o situație  neplăcută chiar după o lună de la alegeri. E șansa noastră de a nu mai da vina unii pe alții, e sansa noastră să luăm ștampila să mergem să vot,  să repornim România și să o reclădim așa cum trebuie.

Am votat pentru viitor, pentru șansa copiilor noștri, pentru educație, dezvoltare, reconstrucție, cu încredere  că e un moment 0 în care noi, cei care am ales să facem un pas în politică,  vom demonstra în fața buzoienilor și a românilor că îi vom reprezenta cu demnitate și nu doar să ocupăm niște locuri în Parlament, ca să ne aflăm și noi în tranzit pe acolo”