Actualitate

GRAV ACCIDENT PE DN1B! Doi polițiști, încarcerați

Grav accident aseară în afara localității Săhăteni.  Mașina condusă de un tânăr din Mizil a intrat pe contrasens lovind o autospecială a Poliției. În urma impactului, autoturismul a ricoșat într-un copac, iar cei doi angajați ai Poliției Capitalei au rămas încarcerați.

Totul s-a întâmplat luni seară, în jurul orei 19.30, pe DN1BE577, în afara localității Săhăteni, județul Buzău. Din primele cercetări a reieșit că autoturismul care venea dinspre Prahova spre Buzău, la volanul căruia se afla un tânăr din Mizil în vârstă de 34 de ani, a intrat în coliziune cu autoturismul care circula din sens opus.

”Din primele date de la fața locului, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Prahova către Buzău, un șofer de 34 de ani din Mizil a intrat în coliziune cu autoturismul care circula din sens opus și la volanul căruia se afla un bucureștean de 42 de ani”, informează IPJ Buzău.

În mașina aflată pe contrasens se aflau doi angajați ai Poliției Capitalei, un bărbat în vârstă de 42 de ani și o femeie în vârstă de 45 de ani.   În urma impactului, autospeciala Poliției în care se aflau cei doi a ricoșat într-un copac , atât șoferul cât și pasagerul rămânând prinși între fiarele contorsionate.

 ”Accidentul s-a soldat cu rănirea celor doi șoferi și a unei pasagere din mașina bucureșteanului, o femeie în vârstă de 45 de ani, de asemenea din București”, informează IPJ Buzău.

 Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

”În urma accidentului rutier au fost transportate la Spitalul Județean două victime. Un bărbat din Ilfov în vârstă de 42 de ani și o femeie în vârstă de 45 de ani din București. Ambii au suferit politraumatisme în urma accidentului rutier. Medicii au considerat necesar transferul lor la Spitalul Floreasca”, a spus Adriana Bratosin, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Buzău.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările.