Divertisment

Hituri de octombrie, la Focus Fm. Care e piesa preferată?

Cele mai noi piese care sunt în difuzare în luna octombrie la radio Focus Fm pot fi votate pe pagina focusfm.ro. Artiști noi intră în playlist cu piese care vor face deliciul toamnei. Andreea Josan sau Tatiana Romanciuc se aud prima dată la Focus Fm. Aurelian Temișan are o piesă în premieră, la fel și Fuego sau Damian Brothers. Un cântec extrem de iubit și plăcut revine într-o nouă formă la radio. Paula Seling a reorchestrat melodia, Lasă Doamne dor.

Vineri, 7 octombrie, urmează să fie difuzat primul Top Focus al lunii. Printre piesele noi care intră în difuzare sunt viitoare hituri, care să facă o frumoasă atmosferă la cel mai iubit radio din regiune.

Muzica populară rămâne şi în octombrie deliciul audienţei. Printre noutăți se aud piese de la Corina Țepeș, Laura Mocănița, Mariana Ionescu Căpitănescu, Leonard Petcu sau Lorenna.

Pe pagina focusfm.ro există şi secţiunea unde ascultătorii pot face o propunere pentru o piesă care merită să fie în difuzare la cel mai popular radio din regiune și pot vota piesa favorită din luna octombrie.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu