Actualitate

“ICOANA, FEREASTRA SPRE SUFLET”, noua expoziție surpriză pregătită de tinerii talentați de la Liceul de Arte. Până când pot fi admirate lucrările expuse pe gardul liceului

Sursa Facebook Ana Maria Bogles

După succesul de care s-a bucurat acțiunea inedită de luna trecută, când elevii Liceului de Arte din Buzău și-au expus lucrările pe gardul unității, tinerii și profesorii lor revin cu o nouă expoziție pentru toți buzoienii. În această perioadă, oricine trece pe lângă Liceul de Arte se poate bucura de o expoziție de artă în aer liber, cu tematică de sezon.

Icoane pe sticlă realizate de talentații elevi ai claselor a XI- a B și a X- a B  de la Arte, sub îndrumarea profesorilor lor, sunt expuse zilnic pe gardul unității de învățământ. Astfel, orice buzoian care trece pe strada Bucegi, se poate opri pentru câteva minute și poate admira lucrările micilor artiști, uitând de grijile de zi cu zi.

Prin expoziția ,,Icoana, ferestra spre suflet!’’, tinerii vor să transmită buzoienilor emoția și trăirile Sărbătorilor Pascale.

“Icoanele făcute de copii să vă deschidă sufletele precum o fereastră și să pătrundă prin ea lumina, căldura și mulțumirea sufletescă.”, transmite profesorul Ana Maria Bogleș.

Icoanele pe sticlă rămân pe gardul Liceului de Arte din Buzău până joi, 29 aprilie.