POLITICĂ

IEȘIRE DURĂ! Ciolacu începe atacul la ”Duduienii galbeni”. Se anunță o toamnă cu multă adrenalină!

Liderul interimar al PSD, buzoianul Marcel Ciolacu, a lansat miercuri dimineață un atac dur la adresa PNL, anunțând că va face plângere penală la DNA împotriva liberalilor din Guvern pe motiv că ar șantaja primarii PSD și le-ar promite marea și sarea numai să plece din partid și să se alăture PNL.

„Toți DUDUIENII galbeni din GUVERN – la PUȘCĂRIE!!! Interlopi politici cu mentalitate mafiotă care faceți trafic de influență la masa Guvernului! Voi, hâzilor, toți cei care vă bateți joc de banul public doar pentru a face din PNL un partid-stat! Pentru a avea toată puterea! Pentru voi, pentru neamurile voastre, pentru a căpușa și a fura în continuare!”, afirmă Ciolacu, într-o postare pe pagina de Facebook.

Liderul interimar al PSD a transmis un mesaj și primarilor săi care ar fi supuși în această perioadă unor presiuni greu de suportat:

„Asta face PNL în aceste zile. Cară primari la București sau le promit în țară tot felul de proiecte și bani în schimbul sfintei adeziuni la PNL-partidul-stat. Cine nu cedează, este amenințat și șantajat! PNL nu e în stare să convingă oamenii, de aia încearcă să-i ia cu forța pe cei care au demonstrat că au făcut ceva pentru comunitățile lor. Le spun tuturor primarilor PSD să reziste presiunilor. Uniți suntem puternici! Nu pot ei șantaja cât pot românii VOTA! Sfârșitul acestor hoți și mafioți este aproape”, adaugă el.

În aceeași postare, liderul social democraților a anunțat că PSD va face plângere penală la DNA împotriva liberalilor  care ”au transformat instituțiile statului într-un rai al criminalității”:

„PSD va depune azi plângere penală la DNA împotriva tuturor reprezentanților PNL din Guvern și din teritoriu care au transformat instituțiile statului într-un rai al criminalității! Solicit organelor de urmărire penală ca acest dosar să fie soluționat cu celeritate! România nu trebuie scufundată în mocirla penală a Duduienilor galbeni!”