Actualitate

IMAGINI CÂT O MIE DE CUVINTE SURPRINSE LA INCENDIUL DE PROPORȚII DE LA FRASINU (GALERIE FOTO)

Imagini incredibile surprinse marți seară dar și miercuri dimineață la incendiul de proporții care a cuprins o hală în care erau depozitate materiale reciclabile.

Incendiul a fost anunțat marți seară în jurul orei 18.30. Imediat, către locul intervenției au fost dislocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Buzău, ce au constat că incendiul se manifesta generalizat, cu degajări mari de fum, la o hală de depozitare a materialelor reciclabile, pe o suprafață de aproximativ 1500 m2, afectând și 2 autotrenuri aflate în proximitatea acesteia, existând totodată si riscul de extindere la o altă construcție din vecinătate.

Având în vedere gravitatea situației intervenția a fost suplimentată, în total participând la misiune peste 30 de pompieri cu 5 autospeciale de stingere cu apă, o autoscară mecanică și o ambulanță S.M.U.R.D. din cadrul I.S.U. Buzău și 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul I.S.U. Prahova.

Intervenția a fost dificilă pentru că în zonă nu sunt hidranți de la care să se fi alimentat mașinile pompierilor, și, în plus, vântul sufla cu putere.

În urma incendiului nu s au înregistrat victime, ci doar pagube materiale, hala fiind distrusă, la fel și două autovehicule parcate în curtea societății, care au ars.

Incendiul nu a fost stins nici până la această oră. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, Vlăduț Pârvu, mai multe echipaje de pompieri sunt încă la locul incendiului. Nu mai arde cu flacără acum, însă arde mocnit. Cantitatea de deșeuri reciclabile care ard este foarte mare iar pompierii trebuie să verifice fiecare grămadă  și să intervină pentru a stinge focul, ori pentru a se asigura că incendiul nu se reaprinde cu flacără mare.

Etichete