Actualitate Social

IMAGINI INEDITE DE LA BAZA AERIANĂ BOBOC. Cum susțin probele candidații la posturile de soldați profesioniști, în timp de pandemie

Imagini inedite de la Baza Aeriană Boboc, acolo unde, începând de miercuri 1 iulie, au loc probele pe care trebuie să le susțină candidații la posturile de soldați gradați profesioniști în Armata României.

Din imagini se poate observa că mai toată lumea respectă regulile de prevenire a transmiterii coronavirusului.

În primul rând, candidații, 30 la număr, au fost nevoiți să treacă proba termometrului. Toți au fost lăsați să intre în probele efective, având o temperatură mai mică de 37.3 grade.

Apoi, candidații au început proba sportivă. Din imagini se poate observa că toți au mască de protecție, însă sunt și unii care o poartă necorespunzător, acoperindu-le doar gura. Cu toții respectă însă distanța fizică.

În cursul zilei, urmează a avea loc și examenul psihologic, iar la final interviul.

”Începând de astăzi, la Baza Aeriană Boboc se susține selecția candidaților la posturile de soldați gradați profesioniști din Armata României. Cu multe emoții dar și încrezători,s-au prezentat deja primii viitori militari pentru a susține probele sportive, examenul psihologic, și interviul final. Le dorim mult succes tuturor” au transmis reprezentanții Bazei Aeriene Boboc.

La Buzău, sunt circa 750 de tineri care vor să devină soldați gradați profesioniști în Armata Românei. Testarea lor este programată în următoarele 2-3 săptămâni, toate examenele fiind organizate la Baza Aeriană Boboc.