Actualitate

IMAGINI ȘOCANTE, SURPRINSE LA VÂLCELELE. Indivizi filmați bătându-și cu cruzime caii. Explicația unuia dintre agresori este halucinantă

Polițiștii din Buzău s-au autosesizat și au deschis dosar penal  pentru comiterea infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor după apariția în mediul virtual a unor imagini surprinse în localitatea Vâlcelele, imagini în care doi bărbați au fost surprinși lovind cu bestialitate doi cai.

Imaginile șocante, prin cruzimea lor, au fost postate pe facebook de Tudor-Tim Ionescu, consilier general în cadrul Consiliului Municipiului Bucureşti, activist în domeniul protecţiei animalelor.

Din filmare se poate observa cum doi cai înhămaţi la căruţe sunt loviți cu bestialitate, în mod repetat, de proprii stăpâni. La un moment dat, unul dintre cai cade la pământ sub ploaia de lovituri.

Scursuri umane bat cai spre amuzamentul lor bolnav ❗️ Se întâmplă în Buzău, Comuna Vilcelele, sub un banner electoral al PSD iști lor care scriu cinic "speranța unui trai mai bun"… ❗️ Ăsta e traiul mai bun ⁉️ Nu mă opresc până nu avem #PolitiaAnimalelor prin lege care să acționeze real ❗️Semnați și distribuiți petiția 👉 https://tudorionescu.eu/petitie-infiintarea-politiei-animalelor Procedura pentru plângeri la #Politie pentru cruzime împotriva animalelor este aici 👉 https://tudorionescu.eu/sesizare-pentru-agresarea-sau-abandonul-animalelor Trimiteți plângerea la #IPJ #Buzau :Mail : ipj@bz.politiaromana.roFormular online : https://bz.politiaromana.ro/ro/petitii-onlinePuteți atașa imaginile sau link-ul de la postare. #tudorestischimbarea 💡 https://tudorionescu.eu/protectia-animalelor

Publicată de Tudor – Tim Ionescu pe Luni, 10 august 2020

  ”Scursuri umane bat cai spre amuzamentul lor bolnav️. Se întâmplă în Buzău, comuna Vâlcelele,” a scris Tudor Ionescu.

Urmare a apariției acestor imagini, Poliția din Buzău s-a autosesizat și a demarat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănirea sau schingiuirea unui animal.

În urma cercetărilor, polițiștii i-au identificat pe cei doi protagoniști ai filmării, care își lovesc cu bestialitate animalele. Este vorba despre un tânăr de 22 de ani și unul de 34 de ani, ambii din Vâlcelele.

Individul de 22 de ani a fost deja audiat iar la audieri le-a spus polițiștilor că  era băut și nu și-a dat seama ce face, dar și că a recurs la violență pentru că încerca să descurce căruța sa de a altui localnic.