Actualitate

Imaginile tragediei de la Sinești. Momentul în care un bolid spulberă viețile a 4 buzoieni

La două zile după tragedia produsă pe DN2E85, la Sinești, în care 5 buzoieni au murit fără a avea vreo vină, au apărut și imagini cu momentul impactului devastator. Unul dintre șoferii aflați în trafic pe DN2 în acel moment a surprins cu telefonul exact secundele în care mașina ialomițeanului de 49 de ani ajunge pe contrasens, lovind frontal Opelul în care se aflau 5 buzoieni, pentru ca mai apoi să lovească și un Logan în care se aflau doi bărbați din Vadu Pașii.

În imaginile surprinse pe DN2  se poate observa că pe ambele benzi de pe sensul Buzău-București se aflau mai multe mașini. Banda spre Buzău, cea pe care circulau și mașinile buzoienilor, era ceva mai liberă. La un moment dat, venind cu viteză din spate, bolidul ialomițeanului trece de pe cele două benzi de pe sensul Buzău-București, peste linia hașurată, și ajunge pe contrasens. Iese fix în fața mașinii în care se aflau 5 oameni, lovind-o în plin, fără ca șoferul buzoian să mai poată face vreo manevră pentru a evita impactul. După ce spulberă Opelul, mașina ialomițeanului lovește și Loganul care circula în spatele primului autoturism.

Impactul frontal cu prima mașină a fost devastator. 4 oameni au murit pe loc, al cincilea după câteva ore, pe un pat de spital. Alte 4 persoane rănite, inclusiv șoferul care a ajuns pe contrasens, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Atenție! Imagini care vă pot afecta emoțional!