Actualitate

L-a tăvălit în rond! Motocicleta a zburat câțiva metri

Update:

”Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între o motocicletă condusă pe DN2E85, dinspre Vrancea către Buzău, de un tânăr de 25 de ani, din Vrancea și un autoturism condus de o femeie de 68 de ani, din Buzău, care circula pe DJ203K, dinspre Poșta Câlnău către Brăila”, informează IPJ.

Accidentul s-a soldat cu rănirea motociclistului, acesta fiind preluat și transportat de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Știre inițială: Se circulă cu dificultate pe DN2E85 după ce, în zonă intersecției cu DJ203k, a avut loc un accident. Din primele date trimise de IPJ Buzău, se pare că ar fi vorba despre un impact violent între un autovehicul și două motociclete.

”Trafic dirijat pe DN2E85 intersecție cu DJ203k. Din primele date de la fața locului este vorba de o coliziune între un autovehicul și două motociclete. O persoană ar necesita îngrijiri medicale”, informează IPJ Buzău.