Actualitate

IMPORTANT DEPOZIT DE MATERIALE DE CONSTRUCȚII, CUPRINS DE FLĂCĂRI (video)

Un incendiu puternic a cuprins în noaptea de joi spre vineri unul dintrre cele mai importante depozite de materiale de construcții din Buzău, situat pe strada Caraiman.

Pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea flăcărilor imediat după miezul nopții. Patru autospeciale de lucru cu apă și spumă și o autoscară mecanică din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupaşcu” al judeţului Buzău au fost mobilizate pentru stingerea incendiului.

Ajunși la fața locului pompierii au constatat că ardea, cu degajări mari de fum, acoperișul clădirii.

Incendiu depozit materiale de construcții

În data de 21.08.2020, patru autospeciale de lucru cu apă și spumă și o autoscară mecanică din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupaşcu” al judeţului Buzău au intervenit la miezul nopții pentru a stinge un incendiu la un depozit de materiale de construcții situat pe strada Caraiman din municipiul Buzău.Ajunși la fața locului pompierii au constatat că ardea, cu degajări mari de fum, acoperișul clădirii.După aproximativ 4 ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost stins, stabilindu-se totodată și cauza probabilă de incendiu și anume scurtcircuit electric produs la un cablu de electricitate.

Publicată de ISU Buzau pe Joi, 20 august 2020

După aproximativ 4 ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost stins, stabilindu-se totodată și cauza probabilă de incendiu și anume scurtcircuit electric produs la un cablu de electricitate.

Vineri, pe lumină, proprietarul afacerii urmează să stabilească cu ce pagube s-a ales în urma incendiului care i-a cuprins depozitul.