Actualitate

Împreună în rugăciune și în fapte bune. Vești încurajatoare despre copilul unui cunoscut preot, lovit de o boală nemiloasă

Vin vești încurajatoare, dar și o chemare la rugăciune și fapte bune, în legătură cu Alexabdru, fiul preotului Ioan Șolea de la parohia Sfântul Mare Mucenic Gheorghe din Buzău. Băiatul, diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică tip T, cu o evoluție rapidă, este internat la Institutul Fundeni, unde medicii fac eforturi pentru a-l stabiliza în vederea unui transfer la o clinică din Italia.

Tatăl copilului, preotul Ioan Șolea, a venit, astăzi, cu vești care sunt încurajatoare și cu mulțumiri față de valul de solidaritate pe care l-a resimțit după apelul pe care l-a făcut (detalii AICI).

“Datorită rugăciunilor voastre şi a minunatei echipe de profesionişti de la Spitalul Fundeni, din București, analizele au început să se amelioreze, ceea ce ne dă o speranţă destul de mare, că va putea fi transportat cu avionul, la Roma. Sperăm ca acest lucru să se întâmple marţi, cel târziu.
O singură analiză mai trebuie îmbunătăţită pentru a putea zbura: numărul de trombocite. Pentru acest lucru, are nevoie de donare urgentă de sânge, în oricare dintre centrele de recoltare din ţară, mâine dimineată, luni, între orele 8 şi 11.
Dacă printre dvs sunt doritori să doneze, vă rugăm să ne trimiteţi un scurt mesaj, iar mâine, la donare, vă rugăm să specificaţi că este pentru Şolea Alexandru, internat la spitalul Fundeni. După ce donaţi, vă rugăm sa trimiteţi pe whatsapp (0766878218-Ioan Şolea) sau pe messenger facebook, poză cu bileţelul pe care îl primiţi din partea centrului de recoltare, pentru a putea face dovada donaţiilor.”

Preotul Șolea spune că a resimțit, în ultimele ore, solidaritatea semenilor, dar și puterea rugăciunii pentru fiul său, chemându-i alături, pe cei care vor sa se roage pentru Alexandru, dar și pentru alți oameni în suferință. În aceasta după-amiază, la biserica unde preotul Ioan Șolea slujește, va avea loc o rugăciune comună care va începe la ora 17.00.

“Suntem copleşiţi de dragostea voastră. Simțim cum rugăciunile voastre au făcut posibilă ameliorarea analizelor lui Alexandru. Pentru a ne pregăti de plecare nu doar din punct de vedere medical, ci şi duhovnicesc, pe cei care sunteţi din Buzău şi puteţi veni, vă invit astăzi, la ora 17, la Biserca Sf. Mare Mucenic Gheorghe, din Buzău, Strada Patriei. Vom savârşi slujba Paraclisului Preacuratei Născătoare de Dumnezeu, nu doar pentru Alexandru, ci şi pentru toţi bolnavii de boli cronice. Vă îndemnăm să veniţi cât mai mulţi dintre cei bolnavi, ca să ne rugăm cu toţii pentru însănătoşirea tuturor.
Cei care nu sunteţi din Buzău şi doriţi, vă îndemn să faceţi Paraclisul Maicii Domnului în seara aceasta, pentru Alexandru, pentru bolnavii de boli cronice şi pentru toţi cei bolnavi.
Dumnezeu să va răsplătească eforturile!”