Actualitate

ÎN SFÂRȘIT, A FOST GĂSIT! Ce a făcut timp de 3 zile adolescentul din Năeni, care și-a pus pe jar familia și Poliția

Adolescentul de 14 ani din localitatea buzoiană Năeni, fugit de acasă din 2 februarie, a fost, în sfârșit găsit. Băiatul de 14 ani a fost descoperit pe dealurile din localitatea Fințești, la circa 4 km de casa sa. Din fericire, băiatul este teafăr, nefiind victima vreunei infracțiuni.

Edmond Iuga de 14 ani a plecat de acasă marți după ce s-a certat cu mama lui iar aceasta i-a luat telefonul. Revoltat, adolescentul a plecat de acasă, îmbrăcat sumar și  cu papuci în picioare. De atunci, familia și Poliția  l-au tot căutat, inclusiv în județul Prahova, unde l-au mai găsit și în trecut, atunci când a mai fugit de acasă.

Abia după trei zile de la dispariție, minorul  a fost descoperit pe dealurile din satul Fințești. El le a declarat polițillor că în tot acest timp a colindat împrejurimile, fără a fi victima vreunei infracțiuni. De altfel, minorul le-ar fi spus anchetatorilor că în tot acest timp ar mai fi trecut și pe acasă, de unde și-a mai luat haine și provizii, fără ca mama lui să bănuiască ceva.

După ce a fost găsit pe dealurile din zona Fințești, adolescentul a fost dus în siguranță, în familie.