Actualitate

Încă o vedetă lăsată fără permis de polițiștii din Buzău

Polițiștii de la Serviciul Rutier al IPJ Buzău, cunoscuți pentru lista lungă cu numele unor persoane publice pe care le-au lăsat fără permis, din cauza vitezei excesive cu care circulau pe șoselele din județ, au mai lăsat o vedetă pieton. Este vorba despre cunoscuta prezentatoare TV Andreea Mantea.

Sursa foto Facebook

Potrivit unor surse șansanews.ro, în week-end, când circula pe DN2E85, vrând să ajungă în Capitală, Andreea Mantea a apăsat prea tare pedala de accelerație. La ieșirea din Poșta Câlnău, tânăra a fost surprinsă de radarul polițiștilor buzoieni conducând cu peste 150 km/ h. Cum depășise viteza legală pe acel tronson, polițiștii au aplicat legea și i-au reținut permisul Andreei Mantea. Acum, pe final de an, vedeta va trebui să lase mașina în parcare pentru 90 de zile.

Tot în week-end, polițiștii buzoieni au lăsat fără permis și alți șoferi indisciplinați, unii dintre ei conducând cu viteze mult peste limita legală. Cea mai mare viteză a fost înregistrată în cazul unui tânăr de 21 de ani care rula cu 191 km/h.

“Polițiștii rutieri au acţionat duminică, în intervalul orar 12.00-17.00, în sistem cascadă, împreună cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ialomiţa, pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regurilor de circulație.

În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii rutieri au depistat 188 de şoferi care au călcat prea tare pedala de acceleraţie. Dintre aceştia, 51 au predat permisele de conducere pentru următoarele 90 de zile, respectiv 120 de zile.

Cu cea mai mare viteză191 km/h – a fost înregistrat de aparatele radar, autoturimsul unui tânăr de 21 de ani, din Buzău ce rula pe DN2E85, în afara localităţii Racovițeni.”