Alertă Coronavirus Buzău

ÎNCĂ O ZI CU UN VAL DE ÎMBOLNĂVIRI, LA BUZĂU. Pentru că spitalele sunt pline, zeci de bolnavi asimptomatici sunt lăsați la domiciliu

Direcția de Sănătate Publică raportează mați 41 de cazuri noi de COVID-19, înregistrate în decursul a 24 de ore, județul ajungând să numere, de la debutul pandemiei, un total de 1222 de bolnavi.

Din cei 41 de bolnavi, 5 s-au testat în laboratoare private, fie că aveau simptome de boală, fie că au nevoie de test pentru a pleca în concediu, iar în destinațiile în care voiau să ajungă autoritățile cer o astfel de analiză pentru a permite accesul.

Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 31 și 77 de ani.

Din totalul celor 1222 de cazuri de COVID-19, înregistrate de la debutul pandemiei, 676 de buzoieni s-au vindecat, însă 34 au decedat.

Marți, în județul Buzău sunt în carantină la domiciliu 147 de persoane iar în izolare 192. Printre cei care se află în izolare acasă se numără și buzoieni cu teste pozitive de coronavirus, dar care nu au semne de boală ori au simptome ușoare. Autoritățile le permit să rămână acasă, în lipsa locurilor disponibile din spitale.

”Întrucât la acest moment, în județul Buzău, toate paturile destinate internării acestei categorii de pacienți sunt ocupate, un numar de  54   de pacienti confirmați pozitiv, asimptomatici sau cu simptomatologie ușoară, se află în izolare la domiciliu.”, transmite DSP Buzău

Autorul știrilor

Cristina Sterian

1 Comentariu

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • Sunt lasati acasă fără să intereseze pe cineva daca starea de sănătate s-a înrăutățit sau nu, fără niciun fel de analize si fara niciun tratament!
    Va multumim pentru toată atenția acordată!!!