Actualitate

ÎNCĂ UN COLEGIU ÎNCHIS! Sute de elevi, în scenariul roșu timp de 14 zile

Noi cazuri de coronavirus printre elevii și profesorii din Buzău, noi cursuri suspendate.

De luni, 26 octombrie, niciun elev al Colegiului Național ”Mihai Eminescu” din municipiul Buzău nu mai intră în săli. Cursurile sunt suspendate până în data de 7 noiembrie și se trece la învățarea online, după ce au fost depistate 3 cazuri de COVID-19 în cadrul liceului. De asemenea, în scenariul roșu trec și două clase de la Liceul cu Program Sportiv Buzău dar și o grupă a clasei a XI- a F de la Liceului Teoretic ”Ștefan cel Mare” Râmnicu Sărat. Coronavirusul suspendă cursurile față în față și la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Rm. Sărat, la mai multe clase.

se suspendă desfășurarea cursurilor ,,față în față” la Liceul cu Program Sportiv ”Iolanda Balaș Soter” la clasele a IX-a A și a XII-a A până la data de 05.11.2020, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).

se suspendă desfășurarea cursurilor ,,față în față” la Colegiului Național ”Mihai Eminescu”, pentru toată unitatea, până la data de 07.11.2020 inclusiv, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).

se suspendă desfășurarea cursurilor ,,față în față” la Liceului Teoretic ”Ștefan cel Mare” Râmnicu Sărat, la clasa  a XI-a F, grupa I, până la data de 05.11.2020 inclusiv, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).

se suspendă desfășurarea cursurilor ,,față în față” la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Rm. Sărat, la clasele Pregătitoare A și B și  clasele I A, VI D, IX Învățământ Profesional și Tehnic, până la data de 05.11.2020 inclusiv, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).

În ședința CJSU de luni a fost adoptată și hotărârea privind  reluarea cursurilor, la o unitate de învățământ din județul Buzău:

-reluarea  desfășurării cursurilor, ”fată în față”, la clasele a II-a, a III-a și a IV-a  de la Școala Gimnazială ”Tache și Ecaterina Tocilescu” din Comuna Vintilă Vodă, începând cu data de 27.10.2020.

În județul Buzău, din cauza ratei de incidență crescute din ultimele 14 zile, comunele Berca, Blăjani, Năeni, Mărgăritești, Vernești, Săpoca, Zărnești, Săhăteni, Cănești, Merei, Largu, Bălăceanu, Râmnicelu și Lopătari, dar și municipiul Buzău, se încadrează în scenariul galben, iar CA Rosetti și Unguriu revin în scenariul verde.