Actualitate

Incendii trase la indigo, în centrul Buzăului. Pompierii intervin (FOTO)

Două incendii au izbucnit la doar câțiva metri distanță, aproape simultan. Pompierii au fost chemați la fața locului pentru a stinge focul care arde mocnit, dar cu degajare mare de fum.

Primul apel la 112 anunța un incendiu izbucnit la blocul Camelia, din centrul Buzăului. Aici, din primele date, se pare că ard mocnit mai multe deșeuri. Nu sunt flăcări mari, dar sunt degajări importante de fum. De altfel, fumul dens ar fi inundat și un spațiu comercial din apropiere. Pompierii sunt la fața locului pentru a lichida incendiul.

Un al doilea apel anunța un caz asemănător. De data aceasta, mai multe deșeuri ar fi fost incendiate în spatele Casei Căsătoriilor. Până la sosirea pompierilor, locatarii din zonă au stins focul.

Pompierii au stabilit că au aurs resturi menajere în cantitate de circa 100 kg la blocul Camelia. În celălalt punct, a fost incendiată o pubelă de gunoi.

Deocamdată nu se știe dacă există vreo legătură între cele două incendii sau este doar o coincidență faptul că au izbucnit în aceeași zonă, aproape în același timp. La finalul intervenției, specialiștii ISU vor stabili ce s-a întâmplat și dacă se impune o anchetă suplimentară.