Actualitate

INCENDIU DE PROPORȚII LA POȘTA CÂLNĂU. O mână criminală a incendiat sute de tone de furaje(FOTO)

Incendiu de proporții la Poșta Câlnău, provocat de o mână criminală. 350 de tone de furaje au ars, pompierii s-au chinuit 16 ore să stingă flăcările iar polițiștii încearcă acum să dea de urma celui care a provocat dezastrul.

Incediul a izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică. Rând pe rând, baloții care erau depozitați pe un câmp, la Poșta Câlnău, s-au aprins. Pompierii veniți la fața locului s-au luptat toată noaptea cu focul, dar și duminică până în jurul orei 17.00.

La fața locului, a fost mobilizat și un buldoexcvator de la SVSU Poșta Câlnău, care a intervenit în sprijinul pompierilor.

Incendiul a fost stins după circa 16 ore.  Misiunea a fost de durată pentru că flăcările au cuprins în total circa 700 de baloți, adică 350 de tone de furaje.

La finalul intervenției, pompierii au stabilit și cauza incendiului: cineva a dat foc intenționat, cu scopul de a face rău.

Polițiștii fac cercetări acum pentru a da de urma celui care a incendiat cele 350 de tone de furaje. Oamenii legii au un cerc de suspecți și iau în calcul toate variantele, însă cercetările sunt la început.

Omul căruia i-au ars cele 350 de tone de furaje are în îngrijire circa 700 de oi.