Actualitate

Începător la volan, cu mașina direct în stâlp. Impactul devastator

Doi tineri, un băiat și o fată de 18 ani, au ajuns la spital, cu răni grave, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un stâlp. La volanul autoturismului se afla chiar tânărul care acum se află internat în Spitalul Județean Buzău. Tragicul accident a avut loc noaptea trecută, în localitatea Potoceni.

Băiatul care își luase permisul de conducere la finalul anului 2021 se ducea de la Buzău către Săpoca, însă la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției iar mașina a ieșit în afara carosabilului întrând în coliziune cu un stâlp.

”Accidentul s-a soldat cu  rănirea șoferului și a pasagerei acestuia, o tânără de 18 ani, din Săpoca. Persoanele auto fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, informează IPJ Buzău.

Din datele prezentate de Spitalul Județean Buzău, tânăra de 18 ani este în stare gravă, fiind internată la ATI Chirurgie, în timp ce rănile băiatului nu îi pun viața în pericol. Tânărul șofer se află internat pe secția Chirurgie.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.