Actualitate

Începe concursul pentru directorii de școli. Aproape 150 de unități din județ au posturi de conducere vacante. Calendarul concursului, AICI

Până la Crăciun, școlile și grădinițele din județul Buzău ar trebui să aibă directori cu acte în regulă. În perioada imediat următoare se va desfășura concursul pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct.

În Buzău, toate unitățile de învățământ au, în acest moment, directori numiți, în condițiile în care la finele lunii august au expirat mandatele de 4 ani obținute în urma concursului organizat în 2016, dar și detașările în funcțiile de conducere. Astfel, în județul Buzău se va organiza concurs pentru echipele de conducere a 145 de școli și grădinițe. Sunt vacante atât funcții de director, cât și de director adjunct. Lista unităților de învățământ, AICI.

Concursul din învățământ va avea loc în perioada septembrie –decembrie 2021. Pentru început, cei interesați să conducă școlile și grădinițele din județ trebuie să se înscrie pe platforma informatică dedicată acestui concurs. Înscrierile debutează miercuri, 15 septembrie, pentru ca pe 30 septembrie să fie afișată lista candidaților admiși după evaluarea dosarelor. Proba scrisă va avea loc la jumătatea lunii octombrie iar pe 17 decembrie este programată validarea rezultatelor finale.