Actualitate

Incident grav la Siriu! Un selfie l-a dus la un pas de moarte

A vrut să își facă un selfie, dar a ajuns la spital, cu grave traumatisme. Este vorba despre un bărbat rănit grav, după ce a alunecat și a căzut în prăpastia de pe marginea DN10.

Din primele date oferite de prefectul de Buzău, Daniel Țiclea, incidentul s-a produs în această după amiază. În momentul în care se afla pe DN10, la Teherău, bărbatul a vrut sa-si facă un selfie. A alunecat însă în prăpastie. A căzut în gol 3-4 m, apoi a căzut pe stânci  încă 20-30 m.

În ajutorul bărbatului au sărit: un echipaj de la punctul de lucru de la Nehoiu al ISU, o ambulanță SMURD de la Mărunțișu și o ambulanță din cadrul SAJ Buzău.

Bărbatul rănit a fost scos din prăpastie de echipajul ISU sosit la fața locului si predat echipajelor de la Ambulantă. Pacientul, conștient, a fost diagnostic cu politraumatisme, traumatism cranio-cerebral acut.

Potrivit unor surse, bărbatul are 47 de ani și este din Prahova. Acesta se afla în trecere prin zonă, alături de familie. S-ar fi oprit pentru câteva minute, în zona Viaductului Teherău. Atunci, bărbatul de 47 de ani, care s-ar fi aflat sub influența alcoolului, s-ar fi apropiat de marginea șoselei pentru a face un selfie. Iar când a decis să își facă o fotografie, s-a dezechilibrat și a căzut în râpă. Deși s-a rostogolit zeci de metri, a scăpat cu viață. A fost scos din prăpastie de pompieri. Prahoveanul era conștient. El va fi transportat cu ambulanța la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Buzău.

Etichete