Actualitate

Inconștiența costă! Un tânăr din Săpoca a fost reținut după ce s-a plimbat cu mașina, deși nu are permis (Video)

FOTO ARHIVA
FOTO ARHIVA

Un tânăr din Săpoca, surprins în trafic deși nu avea permis de conducere, a ajuns, în cele din urmă, în arestul IPJ.

Tânărul de 30 de ani, din Săpoca, era cunoscut în localitate pentru “pasiunea” sa pentru șofat, deși nu a promovat examenul pentru obținerea permisului de conducere. De mai multe ori a fost văzut la volan prin localitate. Miercuri, însă, în timp ce se plimba pe DJ 203 K, a întâîlnit un echipaj de polițiști. Oamenii legii l-au recunoscut, i-au făcut smen să oprească dar șoferul nu s-a conformat. A abandonat mașina și apoi a încercat să fugă de polițiști. A fost prins, însă, și trimis direct după gratii.

“Autoturismul a fost interceptat în trafic, pe DJ203 K, în Cernăteşti. Întrucât conducătorul nu a oprit la semnalele poliţiştilor, aceştia au procedat la urmărirea bărbatului. În urma audierii şi a verificărilor specifice în bazele de date poliţiştii au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule”, anunță IPJ Buzău.

Sursa imagini amator

Tot în arestul IPJ a ajuns și un prahovean de 37 de ani, cercetat tot pentru infracțiuni la regimul rutier. De fapt, șoferul din Mizil, băut și cu permisul suspendat, s-a oprit cu mașina, zilele trecute, într-un parapet de pe DJ 203 C, la Mărgineanu.

„ A fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore şi un bărbat de în vârstă de 37 de ani, din Mizil, care în data de 11 octombrie a.c., a condus pe DJ 203 C, în afara localităţii Mărgineanu un autoturism, cu toate că avea dreptul de a conduce suspendat. În urma prelevării mostrelor biologice, a reieşit o concentraţie alcoolică de peste 0,80%  alcool pur în sânge. Prahoveanul este cercetat pentru conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat şi conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.”