Actualitate

ÎNDEMNUL PRIMARULUI CĂTRE TOȚI BUZOIENII! ”Doresc să începem o adevărată mișcare sportivă de amatori”

Buzoienii sunt invitați la mișcare în aer liber. Îndemnul a venit chiar din partea primarului Constantin Toma care a aprobat amenajarea unor aparate de fitness în toate parcurile din municipiul Buzău. Primul loc în care aparatele pot fi deja folosite este Parcul Tineretului, urmând ca până la finalul săptămânii și Parcul Marghiloman și Crâng să beneficieze de astfel de investiții.

”Parcul Tineretului va avea cinci aparate, Parcul Marghiloman  șapte, iar în Crâng vom monta 11 aparate. Urmează să punem astfel de aparate și în alte spații, în parcurile mai mici din cartiere”, a spus primarul Constantin Toma.

Montarea de echipamente pentru Fitness în parcurile din Buzău.Mai multă mișcare, mai multă sănătate!

Publicată de Constantin Toma pe Luni, 19 octombrie 2020

Edilul își dorește ca tot mai mulți buzoieni să facă mișcare în aer liber, iar pentru asta intenționează chiar să propună înființarea unei secții speciale în cadrul clubului SCM Gloria, unde accesul să fie pentru toți cei care vor să facă mișcare, fără să fie neapărat talentați la un anumit sport.

”Printr-un proiect de hotărâre voi propune înființarea unei secții în cadrul clubului SCM Gloria Buzău care se va numi ”Sportul pentru toți”. Doresc să începem o adevărată mișcare sportivă de amatori în municipiul Buzău. Buzoienii să facă mișcare mai multă în aer liber. Este prima condiție pentru a avea o comunitate sănătoasă”, a spus Constantin Toma în mesajul postat pe pagina de socializare.