Actualitate

Înfiorător! Tânăr de 21 de ani din Cătina, mort după ce mașina sa a derapat, a ieșit în afara șoselei iar o bară metalică i-a străpuns corpul

Accident înfiorător, joi dimineață  pe DJ102L, în satul buzoian Corbu, din comuna Cătina.  Un tânăr de 21 de ani a murit după ce mașina în care se afla împreună cu prietena sa a lovit o balustradă metalică iar aceasta i-a străpuns corpul.

Accidentul a avut loc în jurul orei 4.30. Mașina în care se aflau cei doi tineri rula pe direcția Cislău către Vălenii de Munte, când la un moment dat, ceva s-a întâmplat. Autoturismul a derapat și a ieșit în afara șoselei unde a lovit o bară metalică ce cobora spre o fântână.  Bara a intrat prin portieră și l-a ucis pe tânărul șofer. Prietena lui care îl însoțea nu a pățit nimic, însă este în stare de șoc.

”Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus de un șofer de 21 de ani, din Cătina, pe direcția Cislău către Vălenii de Munte, în localitatea Corbu, a ieșit în afara părții carosabile, lovind o construcție marginală, metalică.

Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.”, a transmis IPJ Buzău.

 Cei doi tineri fuseseră plecați peste noapte și se întorceau acasă, într-un sat din comuna Cătina. Mai aveau puțin până să ajungă la destinație.