Actualitate

Îngerii trebuie să rămână pe Pământ! Donează pentru Alexandra!

Locul copiilor este printre alți copii, printre jucării și fețe calde, în niciun caz în spital. Joaca, o normalitate pentru cei mai mulți copii, e o necunoscută pentru doi frați din Buzău, care își duc existența prin spitale, din cauza unor boli grave. Iar mama lor, o femeie puternică de altfel, simte că nu mai poate, mai ales că e depășită financiar de costurile operațiilor și tratamentelor.

Alexandra era sora mai mare și mare parte din viață și-a petrecut-o pe un pat de spital. Ea suferă de o formă de cancer foarte rară, iar organismul său se luptă de mult timp cu complicații severe. În urmă cu un an, medicii i-au extirpat ovarul drept, dar nemilosul cancer a recidivat și pe ovarul stâng, iar tumora a ajuns la 33 de cm. Ar fi deja prea mult pentru un trup firav, însă micuța duce cu ea și povara unei tumori pe ficat și a alteia pe pancreas.

Medicii din România s-au declarat neputincioși în fața bolii, iar Alexandra a fost externată pe răspunderea mamei. Cu sufletul greu, femeia și-a luat totuși inima în dinți și a plecat la Istanbul, în Turcia, punându-și ultima speranță că medicii de aici o vor salva pe Alexandra.

“După multe teste si investigații astăzi chirurgul de la clinica Koç Universitesi Hastanesi a stat de vorbă cu mine sa imi explice ce pași urmează si ce au descoperit. Din păcate tumoarea Alexandrei s-a răspândit si a ajuns nu numai la ficat dar si la pancreas si splină , ceea ce inseamna că 28.500 euro- va costa doar intervenția chirurgicală rapidă( fără costurile investigațiilor și tratamentele de dinainte sau cele ce vor urma după) pana acum 15000 euro m-au costat investigatiile pana în momentul de fata(CONSULT,RMN, CT, BIOPSIE, ECOGRAFIE, ANALIZE GENETICE,ENDOCRINOLOG, GINECOLOG,NUTRITIONIST, GENETICIAN SI MULTE ANALIZE DE LABORATOR)….Pe viitor vor urma curele de chimioterapie care vor fi destul de costisitoare( 8 cure). Nu stiu sume exacte dar am inteles ca o cura va dura 5 zile si va costa 1000-1200euro ziua de chimio, înmulțit cu 8cure…….deduceti dvs”, spune mama Alexandrei.

Alexandra trece acum prin momente grele. 8 ore a stat în operație, iar medicii i-au extirpat uterul cu tot cu ovar și i-au îndepărtat tumorile vizibile de pe pancreas și ficat. Pentru ea urmează cel puțin 3 zile de terapie intensivă, timp în care mama ei va fi cu inima cât un purice. De teamă pentru ea, dar și de grija fiului mai mic, care la rândul lui are probleme.

Sunt 7 ani de când femeia își petrece viață în spitale, dar și în centre de recuperare, unde merge cu celălalt copil, băiețelul ei – Ștefănuț, născut cu tetrapareza spastică. În luna mai Stefănuț va mai trece printr-o operație de miofibrotomie la Chișinău, pe care mama a programat -o încă din luna decembrie anul trecut, dar resursele financiare sunt epuizate, mai ales că și costurile pentru intervenția din Turcia sunt foarte mari. Tocmai de aceea, femeia face un apel la oamenii cu suflet mare, să o ajute pentru a-și putea salva copiii.

„Va rugam sa ne fiți alături prin a vă ruga pentru Alexandra , prin a distribui lupta ei împotriva cancerului si dacă puteți sa donați o puteți face la unul din conturile afișate mai jos. Împreuna suntem mai puternici!”

Doar pentru prima etapă a tratamentului, Alexandra are nevoie de 100.000 de euro, așa că ajuta-ne și tu cu UN SHARE, O RUGĂCIUNE sau O DONAȚIE.

Doneaza RAPID prin Revolut:

@danielas8o

0744 489 440

CONT EURO: RO61BRDE100SV75129701000 ANITA VASILE VIOREL

CONT EURO: RO33BRDE100SV48477571000 Arsene Cristian

CONT LEI: RO27BRDE100SV50510811000

Anita Daniela

Persoane juridice

Asociatia Raianis

CIF: 38984396

LEI: RO16BRDE100SV74882281000

REVOLUT: 0784 29 58 50

Telefon contact-0784 29 58 50

https://formular230.ro/asociatia-raianis-Formular 230 impozit pe venit.