Actualitate

Inspectoratul de Jandarmi Județean Buzău face angajări. Vezi aici ce posturi sunt vacante

Inspectoratul de Jandarmi Județean Buzău organizează în perioada următoare concurs pentru ocuparea a șase posturi vacante, prin încadrare directă. Este nevoie de un psiholog, de subofițeri precum și de un electrician.

  • 1 post vacant de ofițer specialist II (psiholog ) – Psihologie;
  • 2 posturi de execuție subofițer tehnic principal în specialitatea Administrare Patrimoniu Imobiliar și Protecția Mediului;
  • 1 post de execuție subofițer tehnic principal în specialitatea Tehnologia Informaţiei;
  • 1 post de execuție subofițer tehnic principal în specialitatea Securitate și Sănătate în Muncă;
  • 1 post vacant de personal contractual muncitor calificat IV – I (electrician întreținere și reparații).

Înscrierile se fac exclusiv on-line, la adresa resurseumane@jandarmeriabuzau.ro până pe data de 15 octombrie, ora 16:00, iar dosarele se pot depune până pe data de 20 octombrie, ora 16:00.

„Concursurile vor consta în susținerea unei probe scrise, de tip test grilă, pentru verificarea cunoştinţelor profesionale relevante pentru îndeplinirea atribuţiilor posturilor scoase la concurs, în acord cu tematica și bibliografia de concurs stabilite de comisiile de concurs.

Pentru postul de personal contractual muncitor calificat IV – I (electrician întreținere și reparații), concursul va consta în susținerea unei probe practice și a unui interviu” anunță reprezentanții IJJ Buzău.

Pentru detalii suplimentare cu privire la bibliografie, documente necesare, puteți accesa pagina IJJ Buzău aici.