Actualitate

Interdicție în Parcul Crâng, în perioada Târgului de Crăciun. Cui i se adresează

Târgul de Crăciun din municipiul Buzău se va deschide în mai puțin de o săptămână așa că pregătirile sunt pe ultima sută de metri. Cum anul acesta, evenimentul se va desfășura în Parcul Crâng și numărul vizitatorilor se așteaptă să fie unul destul de mare, organizatorii vin cu reguli noi ce trebuie respectate de cei care obișnuiau să-și facă plimbările obișnuite cu bicicleta în parc. Mai exact, Primăria recomandă bicicliștilor să evite circulația pe Aleea Principală, pe durata Târgului de Crăciun.

”În vederea facilitării circulației pietonale  în perioada de desfășurare a ”TÂRGULUI DE CRĂCIUN 2022″ – 1decembrie 2022 – 07 ianuarie 2023, din incinta Parcului Crâng, Primăria municipiului Buzău recomandă bicicliștilor evitarea circulației pe aleea principală. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, spun reprezentanții Primăriei, într-un comunicat de presă.

Târgul de Crăciun își va deschide porțile pe 1 Decembrie și centrul distracției va fi zona Obeliscului din Pacul Crâng acolo unde au fost amenajate mai multe căsuțe pentru comercianți și artiști populari dar și căsuța lui Moș Crăciun, precum și plasa de lumini care înfrumuseța, în perioada sărbătorilor de iarnă, Platoul Dacia.