Divertisment

Ionuț Dolănescu recondiţionează şi se mută din America în casa tatălui

Ionuț Dolănescu recondiționează casa mult disputată după moartea tatălui său. Timp de câțiva ani, Ionuț și Dragoș Dolănescu s-au judecat pentru averea tatălui lor. Într-un final, aceștia au făcut un compromis și au ales cum să împartă bunurile. Lui Ionuț i-a revenit casa în care a locuit marele cântăreț de muzică populară. Acesta a început deja să o recondiționeze și speră să se poată muta în ea până în 2023.

După moartea lui Ion Dolănescu, cei doi fii ai săi s-au judecat pentru a împărți averea răposatului lor tată. Aceștia au ajuns într-un final la un punct comun și au hotărât cum vor împărți bunurile. Casa părintească îi revine lui Ionuț, cel care a și început să o recondiționeze. Acesta a angajat o echipă de muncitori pentru a se ocupa de renovări. 

Deși locuiește de foarte mult timp în America, Ionuț Dolănescu revine la casa părintească de fiecare dată când are ocazia. Acum, el a primit-o moștenire și are planuri mari. Interpretul dorește să o renoveze, dar în același timp să îi păstreze frumusețea de odinioară. Deoarece casa este considerată un imobil de patrimoniu, de-a lungul timpului nu a avut permisiunea de a fi recondiționată. 

Autorul știrilor

Karla Lucuță

Prezentator Focus Fm & Focus TV
Jurnalist
Artist

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu