POLITICĂ

Irinel Cîrstea către conducerea USR-PLUS: ”Sper că nu o vor lua pe urmele PSD”

Consilierul local municipal USR-PLUS, Irinel Cîrstea, a reacționat după  ce conducerea organizației județene a anunțat că va pune în discuție pozițiile acelor membri care s-au exprimat altfel decât pe linia stabilită în interiorul formațiunii.

Analiza îi vizează pe deputatul Emanuel Ungureanu și pe consilierul municipal Irinel Cîrstea, ambii poziționându-se în favoarea referendumului de la Buzău, pentru unirea municipiului reședință de județ cu comuna Țintești. Întrebat despre  aceste declarații, liderul USR PLUS, Răzvan Moraru a comentat, zilele trecute, în direct la Focus TV, că ambele cazuri sunt în analiza forurilor partidului . Detalii AICI.

În replică, consilierul municipal Irinel Cîrstea, a explicat, miercuri, în direct la Focus TV, că nu consideră că a încălcat în vreun fel ceea ce s-a stabilit la nivelul partidului.

”Există o sesizare la adresa mea, făcută de o colegă. Deocamdată, eu nu am primit-o oficial, știu că a fost în discuția Biroului Județean vineri. Consider că este neîntemeiată și cred că USR Plus nu va merge pe urmele PSD ca să închidă gura și persoanele cu opinii diferite să fie eliminate din partid. Consider că a fost doar o greșeală din partea colegei mele de a lua acea poziție și că membrii USR-PLUS vor avea dreptul în continuare să își exprime punctele de vedere personale. Consider că mi-am îndeplinit obiectivele de partid, abținându-mă la vot în ședința CLM, dar, repet, ca simplu cetățean, susțin acest referendum și voi merge la vot.” a comentat Irinel Cîrstea.