Actualitate

L-ați văzut? Adolescent din Breaza, căutat în tot județul de familie și polițiști

Poliția este în alertă după ce un adolescent de 15 ani a dispărut de la domiciliu de circa 24 de ore. Băiatul a plecat joi, 8 iulie, de la domiciliul tatălui, din Breaza. Se pare că adolescentul de 15 ani ar fi plecat în urma unei discuții aprinse  cu concubina tatălui său. A plecat de acasă și cum până seara nu a mai dat nici un semn, îngrijorat, tatăl său a sunat la Poliție și a cerut ajutorul oamenilor legii.

“ La data de 8 iulie a.c., în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Poliție municipiului Buzău au fost sesizați cu privire la faptul că IUGA EDMOND ANDREI, în vârstă de 15 ani, ar fi plecat voluntar de la domiciliu din localitatea Breaza, în ziua de 8 iulie a.c., și nu a mai revenit. Polițiștii au demarat de îndată verificări și activități specifice de căutare a persoanei dispărute. Băiatul căutat are aproximativ 1,80 m înălțime și 60 – 65 de kilograme, păr ondulat și brunet, tuns scurt tip creastă, ten măsliniu, ochi căprui, constituție atletică.

La momentul plecării, minorul era îmbrăcat cu un tricou de culoare alb, pantaloni scurți de culoare închisă, iar în picioare purta adidași negri cu inscripții albe. Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea băiatului sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.”

Nu este pentru prima data când adolescentul dispare de acasă și nu mai dă nici un semn. Ultima data, la începutul lunii februarie, a fost de negăsit timp de 3 zile, perioadă pe care a petrecut-o pe dealurile din Năeni.

Atunci, timp de 3 zile a fost căutat atât la Năeni, cât și în Prahova, acolo unde băiatul a fost găsit când a mai dispărut de acasă. În cele din urmă, a fost depistat pe dealurile din localitatea Fințești, la circa 4 km de casa sa. Băiatul le- a declarat polițillor că în tot acest timp a colindat împrejurimile, fără a fi victima vreunei infracțiuni.