Actualitate

L-AȚI VĂZUT? E dispărut de 2 zile. Poliția și familia lui îl caută

Polițiștii din întreg județul Buzău sunt în alertă și încearcă să dea de urma unui băiat de 14 ani din localitatea Năeni, care a fugit de acasă.  Adolescentul a plecat de la domiciliu pe data de 2 februarie, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de el.

Înainte de a pleca de acasă, el s-a certat cu mama lui, care i-ar fi luat telefonul mobil.

”La data de 03 februarie a.c., în jurul orei 11.00, polițiștii din cadrul Poliție municipiului Buzău au fost sesizați cu privire la faptul că IUGA EDMOND ANDREI, în vârstă de 14 ani, ar fi plecat voluntar de la domiciliu, în ziua de 02 februarie a.c., și nu a mai revenit.  Polițiștii au demarat de îndată verificări și activități specifice de căutare a persoanei dispărute.”, precizează IPJ Buzău.  

Băiatul căutat are aproximativ 1,70 m înălțime și 60 de kilograme, având ca particularitate o cicatrice de aproximativ 2 cm situată pe frunte, deasupra sprâncenei drepte.

La momentul plecării, minorul era îmbrăcat cu o geacă de culoare maro cu gri, pantaloni sport de culoare închisă, iar în picioare purta papuci.

Anterior, minorul ar mai fi plecat de acasă. În trecut, el a fugit la prietena lui de la acel moment, care era din județul Prahova. Polițiștii au făcut verificări și acolo însă adolescentul nu a fost găsit. Căutări se fac acum în localitatea Năeni, în împrejurimi, dar și în restul județului.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea băiatului sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.