Actualitate

L-au ajuns blestemele! Ce a pățit un individ din Padina care a încercat să-și violeze o vecină. Trei luni a stat în spital

Un individ de 19 ani din Padina a fost arestat pentru tentativă de viol și violare de domiciliu după ce a dat buzna în casa unei vecine și a încercat să o necinstească.

Măsura arestului a fost dispusă acum, în luna noiembrie, deși fapta s-a consumat în luna august, potrivit IPJ Buzău.

”În ziua de 11 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Pogoanele au reținut un tânăr de 19 de ani, din localitatea Padina, bănuit de comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu şi tentativă de viol.

Din cercetări a rezultat că, în ziua de 12 august a.c., bărbatul ar fi pătruns fără drept în imobilul unei femei de 47 de ani, din Padina şi ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale cu aceasta, împotriva voinţei ei. În baza materialului probator administrat, polițiștii au depistat și reținut tânărul. Ulterior, a fost prezentat Judecătoriei Pogoanele și față de acesta a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.”

De ce a fost arestat tânărul abia după 3 luni de la momentul la care a comis grozăviile ?

Ironia sorții face ca la scurt timp de la momentul la care încerca să-și violeze vecina, bărbatul să fi călcat într-un cui. Deși avea rană deschisă, el nu a mers la spital, sperând că se va vindeca de la sine. Numai că leziunea s-a suprainfectat iar când a ajuns la spital era atât de grav încât medicii au fost la un pas de a-i amputa piciorul.

După ce s-a vindecat și a fost externat, individul din Padina a fost luat pe sus de polițiști și trimis după gratii, în urma deciziei magistraților de la Judecătoria Pogoanele.

  •