Divertisment

LA 20 DE ANI, ADOLESCENȚII BUZĂULUI SUNT PRIMII PE YOUTUBE. Cu milioane de vizualizări, locurile 1 și 2 sunt ținute de Abi și Dodo

Buzăul are cu ce! Azi, în debutul unei noi săptămâni, YouTube are în fruntea preferințelor două piese ale unor buzoieni. Împreună cu prietenii lor, ABI și Dodo au cele mai populare hituri ale momentului, difuzate în România. La 20 de ani, adolescenții Buzăului sunt în TRENDING.

JALE, cântec lansat de Jador împreună cu Emilia, Dodo, Jay Maly și Costi ocupă locul 2 astăzi în Trending și a adunat aproape 12 milioane de vizualizări pe YouTube, din 4 iulie. Jador și-a surprins fanii cu această colaborare și a cucerit publicul cu acest hit produs de Costi Ioniță, la care a participat cu succes si buzoianca DODO, cunoscută de la X Factor, unde a fost foarte aproape de trofeu. Pe Dodo, Costi o include în diferite proiecte muzicale. Piesa este un remix și vine cu vibe-uri fresh, ritmuri raggaeton, versuri în limba română și spaniolă, și este numai bună pentru zilele și nopțile de vară.

În 2 zile, ABI și Dorian Popa au făcut aproape 3 milioane de vizualizări cu videoclipul lor și sunt astăzi locul 1 în Trending România, pe YouTube. Piesa nici măcar nu are titlu, dar asta nu i-a oprit să ia avans oră după oră și să ajungă acum în vârful preferințelor, loc mult râvnit de toti artiștii, loc cu care buzoianul ABI pare să se obișnuiască după fiecare lansare de piesă.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu